2024-05-24
呢排食咗好多肥膩嘢又打邊爐,又燒肉想食返啲清新感覺嘅嘢。咁啱又要去長沙灣睇戲,就搵吓附近多嘢食嘅深水埗有咩健康推介。見到嗰間網友推薦夏威夷款餐廳。入到餐廳環境都幾清新,我覺得係夏日簡約風,坐得都幾舒服座位好闊落。餐廳主要售賣嘅食物喺SIGNATURE BOWL,有六款餐廳主打推薦嘅口味,我哋選擇咗808同ONO。如果六款主打口味,冇啱心水,仲可以選擇自選配搭。我覺得餐廳既SIGNATURE BOWL份量好足,魚生全部厚切大大粒。上面有滿滿嘅配料,再配上獨特嘅醬汁。食落口感非常清新。絕對係健康減肥之選。煮食仲可以自行選擇沙律菜,好啱上減肥或者生酮嘅人士。808:吞拿魚,壽司飯,沙律菜,和式青蔥,枝仁豆,三文魚籽,雜菌香菇,山葵乳酪醬,芝麻,木魚絲。ONO:三文魚,壽司飯,温室實瓜,雞蛋絲,蟹掃沙律,果仁芝麻醬,芝麻。
808:
ONO:
三文魚,壽司飯,温室實瓜,
雞蛋絲,蟹掃沙律,果仁芝麻醬,芝麻。