2021-11-10 38 瀏覽
經歷咗咁耐以來嘅疫情,相信好多人都冇乜點去旅行!同埋已經好經常都冇乜點同朋友聚會啦😂所以有時候喺香港,都會好想試吓唔同國家嘅菜式,當自己去咗旅行都好💙一解思鄉之愁🤣今日就去咗呢間位於馬鞍山嘅尚月😆呢度食餃子,有好多唔同嘅選擇,同埋呢度嘅裝修唔係一啲舊式嘅餃子店,所以坐落去嘅時候係會舒服啲,同埋佢有一個好大嘅玻璃可以將陽光吸收入嚟,感覺好似去咗野餐咁。👍👍👍入到黎員工都好好嘅服務,同埋上菜嘅時間都好快。菠菜麵,呢個菠菜麵好好食,有少少爽口但係有少少煙韌,你個配搭就似矛盾對決咁樣🤣🤣再加上菜,感覺成件事都健康晒。日式咖喱豬肉 $34呢個感覺真係好似日式咖喱,好好食,日式咖喱係有啲想追住食嘅感覺,加埋啲豬肉,豬肉嘅份量又唔少,所以真係好好食,啲皮唔會話好厚,但入邊就有好多料。

今日就去咗呢間位於馬鞍山嘅尚月😆

入到黎員工都好好嘅服務,同埋上菜嘅時間都好快。

再加上菜,感覺成件事都健康晒。

日式咖喱豬肉 $34