2023-03-29 45 瀏覽
喺天后清風街,俾我發現呢間居酒屋,喺門口睇,已經好似去咗日本咁樣,入到去雖然細細間,但好有日式居酒屋嘅風格,好似真係去咗日本咁樣樣❤️啲食物仲要好特別,選擇又多。我特別鍾意叫杯嘢飲🐻烏龍蜜桃烏龍茶真係好得意,有隻小熊造型嘅烏龍茶冰粒,香濃嘅烏龍茶加埋蜜桃嘅香味,又好飲打卡影相又靚❤️北海道士多啤梨牛乳乳酸充滿士多啤梨嘅香味,又好飲又靚👍黑松露大拖羅蓉卷好特別,黑松露再加埋啲大拖羅蓉,呢個配搭未食過, 又幾過癮,啲飯團做都得好好,加埋拖羅蓉,黑松露另一番風味。廚師發辦壽司(8件)我哋呢啲成日都見到選擇困難症嘅人,最好梗係嗌廚師發辦啦⋯⋯壽司又幾靚喎有海膽、帶子、吞拿魚、油甘魚等等,夠晒新鮮又甜美👍豚肉包雞髀菇串、豚肉串豚肉加埋雞髀菇一齊食,又有豬嘅肉質同埋雞髀菇嘅汁,又唔漏,Perfect match!豚肉串,燒到好香口,一啲都唔油膩!牛肋串上枱時熱辣辣仲有煙,香噴噴,好淋,有肉汁👍

我特別鍾意叫杯嘢飲🐻
烏龍蜜桃烏龍茶

北海道士多啤梨牛乳乳酸

充滿士多啤梨嘅香味,又好飲又靚👍

黑松露大拖羅蓉卷

廚師發辦壽司(8件)

豚肉包雞髀菇串、豚肉串

豚肉串,燒到好香口,一啲都唔油膩!

牛肋串

上枱時熱辣辣仲有煙,香噴噴,好淋,有肉汁👍

2023-03-29
  • 蜜桃烏龍熊茶