2022-09-23
《魚鈁》有睇過我地之前嘅post,都知道👧🏻系愛魚人士🐟‼️今次比我地揾到間川菜館又有得食魚卜啦😍今次仲系魚春魚卜🥹❤️大愛‼️款式多,吾食魚都總會有一樣岩您食😌---麻辣魚春拼魚卜煲 ($108)(👧🏻絕對系為魚卜嚟啦)炸香左嘅魚春,加埋魚卜系麻辣煲入面滾🤩好入味分量都算多🙈魚春咬落香口,魚卜比較滑身,雖然叫麻辣但吾系好辣 吾食辣嘅朋友都食得到,好岩餸飯食 就咁食有少少感聽店員講可以食曬加料打邊爐🤩(如果想食魚卜魚春 穩陣起見打電話去留) 剁椒焗蜆($88)好足料‼️平時出去食現得十幾粒,佢系成盤滿本身大部份都冇沙🤪處理得好好,大粒肥 新鮮但有少少咸🥲一定要餸飯食 椒鹽白鱔 ($146)白鱔好滑,新鮮😍仲要每一件都無骨 啖啖肉椒鹽煮法令佢好惹味🤤餸飯一流 (👧🏻好愛白鱔) 珍寶紅豆冰 ($32)超級大杯🤣🤣好震撼上枱嘅時候 2個人都飮吾曬🧊我本身以為打左個沙冰味道會變淡,佢完全無‼️每一啖都好濃郁嘅紅豆冰味,又吾會太甜岩岩好👍好適合食辣嘢嘅時候飲‼️而且好抵飲 炸饅頭($46)正常發揮的炸饅頭😹---(5🧸為滿分)賣相:🧸🧸🧸味道:🧸🧸🧸🧸環境:🧸🧸🧸價錢:🧸🧸🧸服務:🧸🧸🧸---魚
---
麻辣魚春拼魚卜煲 ($108)
(👧🏻絕對系為魚卜嚟啦)
炸香左嘅魚春,加埋魚卜系麻辣煲入面滾🤩好入味
聽店員講可以食曬加料打邊爐🤩
(如果想食魚卜魚春 穩陣起見打電話去留)
剁椒焗蜆($88)
好足料‼️平時出去食現得十幾粒,佢系成盤滿
本身大部份都冇沙🤪處理得好好,大粒肥 新鮮
但有少少咸🥲一定要餸飯食
椒鹽白鱔 ($146)
白鱔好滑,新鮮😍仲要每一件都無骨 啖啖肉
椒鹽煮法令佢好惹味🤤餸飯一流 (👧🏻好愛白鱔)
珍寶紅豆冰 ($32)
超級大杯🤣🤣好震撼上枱嘅時候 2個人都飮吾曬🧊
炸饅頭($46)
正常發揮的炸饅頭😹
(5🧸為滿分)
賣相:🧸🧸🧸
味道:🧸🧸🧸🧸
環境:🧸🧸🧸
價錢:🧸🧸🧸
服務:🧸🧸🧸
---
魚鈁 (欽洲街)
地址: 深水埗欽洲街58號米蘭軒1樓
電話: 29676768