2024-04-16
呢間藍白小屋入面嘅裝修同佈局都充滿地中海風情💙, 難怪咁多人都鍾情黎呢度用饍❗️✨🐟Fresh Tuna Salad🥗 $175以柑橘類水果🍊搭配新鮮蔬菜及西紅柿乾, 再於上面淋上🥭芒果醋, 非常開胃! 芒果醋食落甜甜地, 比普通醋更出色, 整個配搭都好fresh, 份量又大🥰✨🍢Grilled Souvlaki $195呢碟希臘烤肉串有雞/牛/羊/豬可以揀, 共有2串! 我揀咗🐷豬肉同🐮牛肉串,兩者都夠晒香口! 佢嘅🍟薯條雖然唔係香脆口感, 但淋得黎又幾好食! ✨🦑Seafood Pasta $205由新鮮嘅海鮮同🍅蕃茄製作而成, 意粉均勻沾滿蕃茄醬, 而且海鮮份量夠晒足料, 啖啖都係到肉質彈牙嘅海鮮😍✨🥤Greek Berries Yogurt Smoothies $88🫐藍莓口味, 充滿原汁原味嘅藍莓果香, 味道又唔會俾Yogurt 搶晒,味道岩岩好
✨🐟Fresh Tuna Salad🥗 $175
✨🍢Grilled Souvlaki $195