2018-07-19 80 瀏覽
我今日同朋友玩復古風,去左位於九龍城嘅順興餐廳🍴食下啲特色野👶🏻 我一直都好鍾意食餐廳賣既麵包同小甜品,我覺得特別好食。所以我一開始就點左兩份黎試下。第一份係藍莓雪梅娘,第二份係木槺布甸!木槺布甸好正💭高分過出面既麵包舖同餐廳!而重點介紹既係佢地既藍莓雪梅娘😝好重藍莓味,皮好薄,咬落去就係cream同藍莓醬👏🏻好有特色!唔會太甜,兩個share食就一流❤而我地就叫一份扒餐試下,西冷牛扒薯菜配紅湯😋牛扒都好大塊,有濃濃既往牛味,唔會太老或者太生😛薯菜都比得好多,好正🤤🤤薯菜配埋啲牛肉汁真係一流haha我地兩個人叫左三杯野飲😈因爲真係好耐冇飲過咸檸七😹而我重點想推介既係佢地既紅豆冰同雜果冰!睇相可以見到雜果冰幾足料,真係超多雜果!好好飲唔會太甜👍🏻而紅豆冰就好重奶味,真係好耐冇飲紅豆冰!總括下先!無論係正餐定係麵包甜品都好抵食!又平又高質!適合一家人又或者情侶拍拖👨‍👩‍👧👫黎試下。