2023-10-25 1107 瀏覽
🌕Hello我係Moon🌕有時唔知食咩,真係可以行吓Food Court🤭嚟到Airside可以行下入邊嘅FOODMUSE,呢度有好多選擇!😉依度仲可以用Food Department 手機app落單!😋今次我就食咗Needs Burger佢哋嘅漢堡包啦!😌呢度嘅漢堡包,😎除咗有經典口味都有啲特色嘅配搭,我同朋友一人一個!😍我就食特製花生果醬漢堡,😚朋友就嗌咗白蘑菇牛肉漢堡!🤣呢度客量好多,😝所以等候時間都會耐少少!🤤不過都唔會耽誤咗味道同埋質素!😛特製花生果醬漢堡,🥰入面有牛肉漢堡扒、美式芝士、煙肉、紅洋蔥、士多啤梨醬、花生醬,😍士多啤梨醬同埋花生醬嘅搭配搭好特別,味道更加豐富!😌牛肉漢堡扒都好Juicy!😋白蘑菇牛肉漢堡配搭就比較經典啲,🤭不過朋友就係鍾意食白蘑菇嘅味道!😝入面有牛肉漢堡、瑞士芝士、特大蘑菇、烤紅洋蔥、特製招牌醬,😗呢個嘅Juicy程度相對地高,🤩瑞士芝士嘅奶香,🤓蘑菇同埋醬汁都到令成個漢堡包變得鮮嫩多汁!🥳食漢堡包之餘,😎仲可以追加各種選項!😤我就加$10要咗粟米沙律套餐,😏另外就飲青檸味嘅可樂!😝🌕最後MoonMoon都好滿意今次嘅漢堡包餐,可以食到特色漢堡同埋
🌕Hello我係Moon🌕

粟米沙律

🌕最後MoonMoon都好滿意今次嘅漢堡包餐,可以食到特色漢堡同埋經典漢堡!🌕
2023-10-13
10 分鐘 (堂食)
粟米沙律