2021-01-17
📍𝑺𝒐𝒈𝒏𝒐 𝑮𝒆𝒍𝒂𝒕𝒐 (荃灣) 荃新天地2期入面原來有間好有特色既意式雪糕小店🍨,舖頭每日都會提供多種唔同特色口味既雪糕,除左普通既口味之外,仲設有勇者系列⚠️,例如有催淚彈味,芫荽味,同埋廿八味!自問係勇者嘅你又點可以唔去一試呢?💛而且入面有好多文宣同精品售賣,仲有大大幅花花牆,岩哂打卡,就算唔係去食雪糕都可以去睇吓㗎~𝑰𝑻𝑬𝑴𝑺 𝑶𝑹𝑫𝑬𝑹𝑬𝑫:💛 雙球雪糕 - 開心果味、雜莓乳酪味 ($58)作為開心果迷嘅我就緊係要試開心果味啦,果然冇令到我失望!😄開心果味道好香濃,而雜莓乳酪味食落去酸酸甜甜,感覺好fresh!✨💛 雙球雪糕 - 曲奇味、香檳味 ($58)另一杯就叫咗比較普通嘅曲奇味,入面有好多曲奇粒粒!🥂而香檳味道好特別,好似真係飲緊一杯香檳咁,估唔到整成雪糕又幾得意喎!𝑨𝑫𝑫𝑹𝑬𝑺𝑺:📍荃灣楊屋道1號荃新天地2期UG樓85號舖Shop 85, UG/F, Citywalk 2, 1 Yeung Uk Road, Tsuen Wan
𝑰𝑻𝑬𝑴𝑺 𝑶𝑹𝑫𝑬𝑹𝑬𝑫:
💛 雙球雪糕 - 開心果味、雜莓乳酪味 ($58)
💛 雙球雪糕 - 曲奇味、香檳味 ($58)
𝑨𝑫𝑫𝑹𝑬𝑺𝑺:
📍荃灣楊屋道1號荃新天地2期UG樓85號舖