2019-06-17 421 瀏覽
今次同男朋友選擇左而間日本野 試下一入餐廳,成間餐廳都比人感覺幾舒服,有居酒屋既感覺,我地比人安排左坐係近落地玻璃窗既位置,望到旺角景色。我地先叫左個壽喜燒,我覺得牛肉份量唔算話多,我男朋友一個人就還可以啦😂😂壽喜燒個湯底就比較濃,鍾意濃味朋友應該就比較喜歡 但我就略微覺得有點甜。配菜 粉絲 既份量都Ok。跟住就叫左佢地個太卷 岩岩上枱個時 個份量的確有d嚇親,比我地想像既大。太卷入面既魚生都好新鮮,唔錯。然後係我見好多人推薦既明太子旦卷,老實說無我想像中好味,但我覺得都叫做值得一試,旦好新鮮同明太子夠多、但食曬成條都幾飽😂。最後我覺得而度最值得介紹係野飲,而個柚子果酒真係幾好味又夠凍。埋單兩個人
今次同男朋友選擇左而間日本野 試下

埋單兩個人