2023-05-17
今日同同事Farewell嚟咗呢間食lunch,見佢裝修幾靚幾高級😆而且好多座位感覺都係好乾淨好舒服👍🏻一共七個人一早book咗,所以一去到就已經有得坐低☺️餐牌要用QR code去scan,落單搵返店員就可以。神奇地我哋七個人都係嗌一模一樣嘅食物😂包括前菜蕃茄湯、chicken parma 即係芝士雞扒配薯條、同埋甜品揀咗蜜桃撻😋蕃茄湯好濃郁,而且偏甜唔係好酸,所以我自己落咗幾滴Tabasco,酸辣咁樣幾好飲😍芝士雞扒幾好食,平時少食肉嘅我都食晒成嚿,但係佢個扒唔算好大😗反而薯條俾好多,但係薯條唔算好好食,都係要靠醬汁同埋茄汁🤔最後就係個蜜桃撻,因為有焦糖喺面,所以好甜。我哋就覺得麻麻地,但係個蜜桃肉係幾好食嘅😛成個set 每人around $180,都唔算好平㗎,不過係西餐廳黎講,值得一試👌🏻