2023-05-07
灣仔呢間新開即叫即製漢堡包店,牛肉來自澳洲自家飼養牧場,選用100%全天然安格斯牛肉作漢堡餡料,墨綠色小店響街內非常突出,入面舖面吾算大,不過仲有樓上雅座,環境乾淨舒適夠光猛,我哋揀咗: ❣️N+Classics Black Pepper Sauce Single Burger 黑胡椒醬漢堡包~ 4安士漢堡扒加上蕃茄、洋蔥、酸青瓜、脆綠毛菜、芝士,安格斯牛肉扒,肉質軟嫩好Juicy,牛味濃郁,配埋自家製黑胡椒醬同 酸種麵包咬落去鬆軟好惹味有質感🥰🍔❣️N+Limited Italian Parsley Salsa Single Burger 意式香草莎莎醬漢堡包~兩個包加左特色醬料口感吾同晒,尤其是意式香草醬6oz漢堡扒同芝士再配上新鮮蔬菜🥬有黃波椒莎莎、蕃茄莎莎、綠毛菜、翠玉瓜及自家製巴西里醬感覺健康清新😊 ❣️N+ Sparkling Lemonade~夏天飲Lemonade特別正,酸酸甜甜,醒神又解油膩感🥰❣️Make it as Combo 任何漢堡包都可加錢轉套餐跟左薯條/薯角同飲品~粗薯條炸得甘脆,可以配自家製BBQ醬、蜜糖芥末醬、Caiun Powder😁😊
店員服務態度好,拎
店員服務態度好,拎餐時仲主動幫忙捧餐上樓上,而且選用優質食材,價錢合理😊😋