2020-04-01
成日都知道旺角多好嘢食但係今次嚟到大角咀附近 呢度住宅同商業大廈都多但係平時就唔覺有咩特別嘢好食 今次經過見到呢間漢堡包店就入去試吓啦😋鵝肝和牛漢堡$133🍔平時超級市場就咁買返鵝肝大大塊都要百幾蚊今次呢個漢堡包又有牛又有鵝肝呢個價錢我都覺得算合理 咬落去鵝肝好Juicy 煎到啱啱好 食落口就係個口到化開 加埋有啲質感嘅牛肉 同埋溶溶地嘅芝士 口感都幾豐富 另外食得出佢嘅漢堡包係有用牛油煎過嘅所以比較脆丹麥藍芝士漢堡$68🍔🧀+20薯格可樂藍芝士食落去有啲似羊奶芝士 🧀芝士嘅味道比較濃烈 如果係芝士愛好者可能會好鍾意呢隻味 但係有啲會有抗拒濃味嘅人士可能就選擇另一款比較好啦 自己就比較鍾意食芝士 所以就覺得呢浸濃烈嘅芝士味好正加埋溶咗嘅芝士同埋和牛 真係唔可以同平價快餐店比另外我哋兩個人只係加咗一份暑假但係都已經夠食啦 份量幾大 最值得讚嘅就係佢嘅外皮炸得脆卜卜 係我最鍾意暑格嘅口感 大家如果嚟到一定要試吓佢嘅薯格🍟總括嚟講大角咀呢間漢堡包店 雖然座位少咗啲但係嘢食係即叫即整嘅幾新鮮同埋質量都幾好 同佢嘅價錢成正比性價比都高 另外都有好多款特別嘅漢堡 鍾意食漢堡包嘅朋友唔可以錯過
鵝肝和牛漢堡$133🍔
丹麥藍芝士漢堡$68🍔🧀