2022-04-24 180 瀏覽
🇭🇰 坪洲-金源冰室第一次去坪洲🤫估唔到真係幾細~~不過都有好野食既~~建議大家星期六日先去 因為平日好多嘢都冇開🤥同埋大家去影相都盡量唔好太誇張 唔好阻住坪洲嘅居民🫢(不過小編同朋友仔果日就咁行過 都俾人鬧…)好彩呢間餐廳既人服務態度都正常🥺🙏🏻⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗👅 豬扒炒通粉(⭐8/10) 呢個係我成日見到人哋推介嘅炒通粉~~平日喺茶餐廳都好少有炒通粉食😍而佢用嘅通粉係紋既 我更加鐘意~而且佢唔會炒到太淋 炒得啱啱好👍🏻食落佢係乾炒牛河嘅味道 但轉左通粉 份量適中 但男仔可能就未必夠食😹豬扒都好鬆軟 成碟豬扒炒通粉唔會話超級油 不過不失 去坪洲唔知食咩好嘅話建議可以試吓呢間👍🏻奶茶都好重茶味 不錯的😎⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ⍗🎏地址:金源冰室 (坪洲)1.坪洲永興街15號地下
🇭🇰 坪洲-金源冰室

👅 豬扒炒通粉(⭐8/10)

🎏地址:金源冰室 (坪洲)
1.坪洲永興街15號地下