2022-02-09 358 瀏覽
第一次黎到嘅時候,就比吧檯嘅酒吸引住,放滿唔同種類嘅酒,仲有唔少支酒係被吊住放。上等豚肉煲仔飯 / $138專登因為個煲仔飯再嚟食🤤🤤呢度唔似出面用瓦煲,有4大舊豬腩肉,外皮脆卜卜,脂肪比例好,唔會太肥,肉好似仲多過飯,撈埋雞蛋同蔥花,好味!!仲有飯焦都係我食煲仔飯嘅誘因🍚🍚🍚唐揚墨魚咀 / $68炸得香脆唔油膩,而且大大粒,好有口感,呢個推薦✅黑糖枝豆 / $30朋友推介,估唔到咁夾,因為枝豆剩係食入面粒豆,食嘅時候就可以啜晒表面嘅黑糖漿。串燒串燒之前食過正正常常,但係,今次嘅串燒好難食(sorry, 真係用難食形容)因為佢預期都係即叫即燒,但上碟時唔夠熱,肉質不好,雞皮不脆。唔建議大家叫串燒🙅🏻‍♀️不過,裝修佈置幾有特色的,黎飲2杯傾計放鬆都係唔錯嘅選擇。而且店員服務態度友善。

上等豚肉煲仔飯 / $138

唐揚墨魚咀 / $68
炸得香脆唔油膩,而且大大粒,好有口感,呢個推薦✅

黑糖枝豆 / $30

串燒