2023-02-24
Hans Bar and Restaurant Tart-Too 蛋撻 $98見到個名已經覺得好特別,所以想試下,飲落面個層甜甜地同埋都幾creamy,當然亦都不失Rum酒味🥃Wagashi 紅豆 $98呢款都係signature cocktail 🍹 所以都叫黎一試,佢唔算好重甜味,偏苦澀少少,味道都幾特別🫘單骨雞翼拼一口芝士 $78呢款配酒菜整得幾出色,特別係芝士好厚滑,食落好濃郁,而且炸得唔油膩🤙🏻 雞翼都好入味同埋幾香脆,食落惹味得黎,落埋檸汁fresh哂🍗松葉蟹肉柚子沙律 $68上碟好似藝術品咁,精緻得黎味道都唔錯,蟹肉底下似中華沙律,唯然柚子味唔重,但食落酸酸甜甜,都幾開胃🥗意大利餛飩配白松露油雜菇醬 $108菇醬好香濃,配埋意大利雲吞真係冇得輸❣️雲吞都得啱啱好,啱好淋到冇哂口感,但又煮得入味,每粒細細粒,真係會食啱停口😛
Tart-Too 蛋撻 $98
Wagashi 紅豆 $98