2023-09-26 58 瀏覽
有時候懶唔太想煮飯,食餃子就最好啦 😆 卜卜餃子店嘅餃子全人手製作,不含味精同防腐劑,粒粒大大包餡,當然要入貨試下啦 🤤 三拼:白菜、欖菜豆角、木耳粟米四拼:芫荽、白菜、蓮藕、椰菜木耳三拼同四拼嘅雜錦裝真係好適合貪心嘅寶寶 😆 咁樣我就可以一次過試 7 款口味 😍 餃子每粒都大大粒好多餡,個皮有少少煙煙韌韌嘅口感,整體口感幾好 🫶🏻 菜類嘅餡料都好新鮮,食到菜嘅鮮甜 😋 而且芫荽餃子勁足料,芫荽控一定要試 😌 木耳粟米就更加係屬於香甜嘅味道 😆 呢個同埋蓮藕餡嘅口感確實係特別,估唔到餃子都可以咁多變化 🤩 個人最欣賞欖菜豆角,係坊間比較少有嘅味道,欖菜獨有嘅鹹味令到成件事好有特色 👍🏻 餡料調味做得幾好,唔需要點任何野都有好夠味 🤤其實仲有好多款式,店主介紹嘅時候三拼同四拼都好幾款 😍 口味咁多,但都可以 keep 到品質,真心係非常用心嘅小店 🫶🏻 下次要再去入貨,食埋其他味 😋

三拼:白菜、欖菜豆角、木耳粟米
四拼:芫荽、白菜、蓮藕、椰菜木耳

外賣自取