早幾晚去咗諾士佛臺一間酒吧食飯飲野,個feel 好chill~場內有桌球台、beer pong俾人客玩,仲有兩個韆鞦俾大家打卡,好有特色!今次揀咗杯signature cocktails-Dragon Rose用咁新鮮嘅紅肉火龍果、紅莓汁、Tequila rose等混合而成,成杯桃紅色咁好靚,甜甜地咁味道好清新~酒味唔算太重,都幾特別主菜叫咗黑松露意大利飯,係一道好濃郁嘅意大利飯~黑松露味好出,加埋新鮮嘅雜菌,味道好豐富~跟餐嘅忌廉粟米湯飲落好順滑厚身,飲完好舒服同滿足我哋仲叫咗自家製單骨雞翼,好入味而且肉質好鮮嫩多汁,外皮煎得好脆德國腸拼盤有三款唔同嘅德國腸,口感豐富,肉質鮮美,好啱同朋友一齊share 送酒總括而言,如果想搵一間可以食埋飯酒吧,可以一試!!
跟餐嘅忌廉粟米湯飲落好順滑厚身,飲完好舒服同滿足

總括而言,如果想搵一間可以食埋飯酒吧,可以一試!!
5 分鐘 (堂食)
  • 黑松露意大利飯