有睇開我𝘀𝘁𝗼𝗿𝘆嘅大家都應該知道我勁鐘意𝘀𝗵𝗶𝘀𝗵𝗮,見到 @hychongkong 有全亞洲獨有嘅𝗞𝗿𝘆𝘀𝗮𝗹𝗶𝘀 𝗦𝗵𝗶𝘀𝗵𝗮,即刻去試吓先😻其實係佢開咗冇耐嘅時候都去過幾次,但之後越來越多人,好幾次𝘄𝗮𝗹𝗸 𝗶𝗻都冇位,所以都好耐無去喇~呢度環境超舒服,仲有頂樓𝗿𝗼𝗼𝗳 𝘁𝗼𝗽勁𝗰𝗵𝗶𝗹𝗹勁靚,店員服務又好,會勁細心咁同你解釋佢哋嘅𝗺𝗲𝗻𝘂,包你嗌到啱你嘅飲品同𝘀𝗵𝗶𝘀𝗵𝗮🥰.💫整體體驗 𝐎𝐯𝐞𝐫𝐚𝐥𝐥 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐜𝐞✨食物 𝐟𝐨𝐨𝐝 7.5/10環境 𝐞𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭 8/10服務 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞 7.8/10性價比 𝐚𝐟𝐟𝐨𝐫𝐝𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐲 7/10回頭率 𝐫𝐞𝐯𝐢𝐬𝐢𝐭 7/10🌟環境一流 • 可以𝗯𝗼𝗼𝗸位~.《𝗞𝗿𝘆𝘀𝗮𝗹𝗶𝘀 𝗦𝗵𝗶𝘀𝗵𝗮》$1200🌟7.8/10🌟第一次見呢一種𝗦𝗵𝗶𝘀𝗵𝗮 𝗣𝗶𝗽𝗲,勁靚勁𝗳𝗮𝗻𝗰𝘆,原來係來自美國𝗟𝗔㗎,全亞洲得呢度先有😳主要特色係有𝗱𝗼𝘂𝗯𝗹𝗲 𝗳𝗶𝗹𝘁𝗲𝗿,所以吸入嘅時候感覺上會健康少少😹同埋可以𝗹𝗮𝘀𝘁耐啲~呢個價錢可以揀四種唔同嘅𝗳𝗹𝗮𝘃𝗼𝘂𝘀我哋就揀咗: 𝗟𝘆𝗰𝗵𝗲𝗲, 𝗣𝗲𝗮𝗰𝗵𝘆 𝗧𝗲𝗮, 𝗙𝗠𝗟同埋
💫整體體驗 𝐎𝐯𝐞𝐫𝐚𝐥𝐥 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐜𝐞✨
食物 𝐟𝐨𝐨𝐝 7.5/10
環境 𝐞𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭 8/10
服務 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞 7.8/10
性價比 𝐚𝐟𝐟𝐨𝐫𝐝𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐲 7/10
回頭率 𝐫𝐞𝐯𝐢𝐬𝐢𝐭 7/10
🌟環境一流 • 可以𝗯𝗼𝗼𝗸位~
𝗞𝗿𝘆𝘀𝗮𝗹𝗶𝘀 𝗦𝗵𝗶𝘀𝗵𝗮

第一次見呢一種𝗦𝗵𝗶𝘀𝗵𝗮 𝗣𝗶𝗽𝗲,勁靚勁𝗳𝗮𝗻𝗰𝘆,原來係來自美國𝗟𝗔㗎,全亞洲得呢度先有😳主要特色係有𝗱𝗼𝘂𝗯𝗹𝗲 𝗳𝗶𝗹𝘁𝗲𝗿,所以吸入嘅時候感覺上會健康少少😹同埋可以𝗹𝗮𝘀𝘁耐啲~呢個價錢可以揀四種唔同嘅𝗳𝗹𝗮𝘃𝗼𝘂𝘀我哋就揀咗: 𝗟𝘆𝗰𝗵𝗲𝗲, 𝗣𝗲𝗮𝗰𝗵𝘆 𝗧𝗲𝗮, 𝗙𝗠𝗟同埋𝗖𝗮𝗻𝘁𝗮𝗹𝗼𝘂𝗽 𝗖𝗵𝗶𝗹𝗹~我自己食我就覺得同平時嘅𝗦𝗵𝗶𝘀𝗵𝗮冇乜大分別,都𝗽𝗮𝗰𝗸得唔錯,幾𝘀𝗺𝗼𝗼𝘁𝗵😇
𝗚𝗶𝗻 𝗮𝗻𝗱 𝗧𝗼𝗻𝗶𝗰 𝗧𝗿𝗼𝗹𝗹𝗲𝘆

《𝗚𝗶𝗻 𝗮𝗻𝗱 𝗧𝗼𝗻𝗶𝗰 𝗧𝗿𝗼𝗹𝗹𝗲𝘆》$160-$220
又係呢度嘅其中一個大特色~~之前幾次嚟都有叫到呢度嘅𝗣𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗮𝗹𝗶𝘀𝗲 𝗚𝗶𝗻 𝗮𝗻𝗱 𝗧𝗼𝗻𝗶𝗰,𝗚𝗶𝗻、𝗧𝗼𝗻𝗶𝗰同埋煙燻都可以揀你自己,𝗺𝗶𝘅 𝗮𝗻𝗱 𝗺𝗮𝘁𝗰𝗵,最特別係𝗯𝗮𝗿𝘁𝗲𝗻𝗱𝗲𝗿會推住個𝘁𝗿𝗼𝗹𝗹𝗲𝘆係你面前即時製作,打卡一流😻
• 𝗛𝗲𝗻𝗱𝗿𝗶𝗰𝗸𝘀 𝘅 𝗔𝗲𝗴𝗮𝗻 𝗧𝗼𝗻𝗶𝗰 𝘅 𝗟𝗮𝘃𝗲𝗻𝗱𝗲𝗿 𝗦𝗺𝗼𝗸𝗲 •
呢個係我哋今次嘅配搭,洒味唔會話太濃非常之容易入口;𝗛𝗲𝗻𝗱𝗿𝗶𝗰𝗸𝘀非常之𝗿𝗲𝗳𝗿𝗲𝘀𝗵𝗶𝗻𝗴,𝗔𝗲𝗴𝗮𝗻 𝗧𝗼𝗻𝗶𝗰又有一種清新嘅感覺,再加埋薰衣草味嘅煙燻,成件事好夢幻👅
《𝗖𝗼𝗰𝗸𝘁𝗮𝗶𝗹》
呢度嘅𝗖𝗼𝗰𝗸𝘁𝗮𝗶𝗹大部份都係𝗚𝗶𝗻 𝗯𝗮𝘀𝗲,睇得出配搭好有心思好特別~
𝗚𝗮𝗿𝗱𝗲𝗻 𝗼𝗳 𝗘𝗱𝗲𝗻

• 𝗚𝗮𝗿𝗱𝗲𝗻 𝗼𝗳 𝗘𝗱𝗲𝗻 • $128
開頭飲落去會有浸酸酸地嘅味道,但同時亦都有少少青檸嘅香味,店員話呢杯嘢飲係一杯想客人都有份參與嘅𝗖𝗼𝗰𝗸𝘁𝗮𝗶𝗹,因為底部有自家製嘅利賓納果醬,客人可以按照自己想要嘅甜度去攪勻佢🥰
• 𝗦𝗶𝗹𝘃𝗲𝗿 𝗚𝗶𝗻 𝗙𝗶𝘇𝘇 • $128
聽到店員介紹佢嘅時候話佢口感會比較𝗰𝗿𝗲𝗮𝗺𝘆就即刻叫咗!面頭上邊會有好多泡泡,開頭飲落會飲到一浸淡淡嘅甜味,但慢慢就會飲到𝗴𝗶𝗻嘅𝗮𝗳𝘁𝗲𝗿𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲,因為另外再加咗少少梳打,所以整體都幾易入口~

𝗛𝗬𝗖 𝗕𝗮𝗿 𝗮𝗻𝗱 𝗟𝗼𝘂𝗻𝗴𝗲
𝗚𝗶𝗻 𝗮𝗻𝗱 𝗧𝗼𝗻𝗶𝗰 𝗧𝗿𝗼𝗹𝗹𝗲𝘆