2024-01-11
以前喺韓國嘅時候特別鍾意食奶奶雞同埋辣燉雞腿,估唔到香港而家都有辣燉雞!餐廳位置非常方便,喺時代廣場後面,餐廳座位非常闊落,即使四人坐卡位都尚有大量空間👍🏻👍🏻店員服務非常周到,為我們介紹咗好多關於餐牌上面嘅菜式同特別之處🥰我哋四個人叫咗一份大嘅辣燉雞,非常驚喜!辣燉雞上枱之後上面有兩大碗份量嘅蒜蓉,香味十足😍除咗辣雞之外,鍋中仲有年糕,薯仔以及其他配料✅如果食量唔大,淨係叫一個煲都夠,當然我哋食量驚人,另外叫咗好多小食!亦都覺得非常唔錯首先食辣雞鍋一定要叫紫菜粉絲卷啦!點啲湯汁再食非常好味入口香脆🤤另外我哋仲叫咗蟹籽紫菜飯團,可以用手整到一個波咁,好地道嘅食法!另外仲有泡菜煎餅,呢一度嘅泡菜煎餅全部係小圓餅,成塊都好香脆!最值得一題嘅就係芝士波!芝士波同外面嗰啲有啲唔同,外皮係用類似麵包嘅質地整嘅,有十足嘅飽肚感,呢個抵食呀🤣🤣🤣