2024-11-29
成日搭車經過都好想試吓,今日仲着埋朋友一齊去食🤓泡菜八爪魚紫菜包飯呢個真係非常之好食,紫菜包飯既上面係好大嚿既八爪魚🐙,佢煮得好軟,口感好好👍🏻再加上有一個微微辣既醬係滿滿材料既飯卷上面,加埋一齊食真係超級美味🤤啖啖蟹肉千層麵依個千層麵我見有唔少人都有叫,真係非常大熱,佢既味道好好味,麵又唔會太厚身,唔會好似食麵粉咁!加上佢既蕃茄醬汁好均勻咁樣係每一塊嘅麵,啖啖都有好濃郁嘅醬汁包含住,再加上蟹肉,好得👍🏻提芬芳提子窩夫佢除咗顏色好豐富同好靚之外,佢上面嘅水果都係甜嘅,啫喱都係提子味嘅啫喱,所以非常之好食!雖然佢上面有好多嘅水果,但係都唔會影響咗窩夫外脆內軟嘅質地,所以呢一個真係好推介大家食!香印提子奶蓋綠茶&100%泡泡朱古力你叫咗兩杯嘢飲,提子奶蓋真係好濃郁嘅綠茶嘅味,而100%嘅泡泡朱古力係凍嘅,咁你真係要用咗嘅朱古力再加埋鮮奶一齊去到沖,所以係非常之濃郁同埋唔會覺得好甜,所以好好飲!
泡菜八爪魚紫菜包飯
啖啖蟹肉千層麵