2019-12-10
#tastytommy良心食店 (fb表態支持反送中運動 提供食物比遊行人士 罷工💛)超巨型fusion burger!🤯 呢度既lunch set價錢around $68-88 最吸引就係有好多特色fusion菜!!手打肉餅漢堡配薯條沙律💛 $88手打肉餅外面煎得香脆! 啖啖肉 好有彈性 仲食到魷魚粒😛 呢塊煎肉餅出色過出面某d所謂主打煎肉餅既餐廳好多!!! 除左濃郁既芝士之外 仲食到醬汁味道帶微微酸甜 層次好豐富 d汁一路食一路滴🤤 包體超大個 食落感覺好實在 非常飽肚! 小編咁大食都食得好辛苦先食得曬🙈配菜有薯條蕃薯條同沙律 飽到上心口😌 不過都要細細力插佢個包面烘得過曬火 搣到一片片燶到發苦既包皮出黎🌚 黑到#younevergoback黑松露帆立貝燉飯 $88帆立貝香口彈牙 燉飯算足料creamy 松露味道濃d就更好!😇餐湯係菠菜湯 隔離枱食既香辣豬扒撈丁好吸引🤤🤤btw見到晚市呢個burger仲有埋流心脆蛋架!! 仲有巨型鐵板餐😍 好想再去瘋狂懲罰佢🤪
手打肉餅漢堡配薯條沙律💛 $88
黑松露帆立貝燉飯 $88