開心係要自己搵嘅😬無論環境點樣🧐生活都要繼續🤨有朋友介這間餐廳😬 有美食又好玩嘅地方點少得我哋呀⋯⋯🤩🎈🎈Shining x龍圖Restaurant and Launge🎈🎈剛剛開業一個月😍由龍哥主廚👍主理😬呢間餐廳有着fusion嘅概念!通常去Lounge只有好普通嘅食物!呢間有別於一般😍提供潮式和中式嘅美食仲有西式添⋯⋯🤩最重要環境非常型格!上到餐廳見到好多年青的客人😏不自覺令到自己都覺得後生咗好多😉⋯⋯流沙炸魚皮炸魚皮非常鬆脆!每一片都沾上流沙嘅鹹蛋香!雖然邪惡😂但係好味😋金沙椒鹽豆腐外脆內滑😋裏面嘅豆腐好似豆腐花一樣咁香滑⋯⋯一啲都唔油膩⋯⋯充滿豆香👍懷舊手打蝦多士而家好多地方都冇得食!呢度都有!😏海鮮拼盤有海蝦大墨魚🦑鮑魚😬全部都好新鮮!非常鮮味!冰川菠蘿咕嚕肉呢個師傅做得非常好!咕嚕肉外脆內軟⋯⋯肉質非常鮮嫩又保留肉汁!招牌秘製蒜香雞每一件雞都充滿蒜香味!肉質非常軟滑!外皮非常香脆但又鮮嫩!招牌小炒王超級豐富!非常惹味⋯⋯干炒海鮮麵大家係咪有啲估唔到呢!呢度都有😏仲要係非常好味😋海鮮好新鮮!太極鴛鴦炒飯飯粒晶凝通透!上邊兩款嘅醬汁好👍好味做得唔錯⋯⋯整體食物質素高!相當豐富

剛剛開業一個月😍由

金沙椒鹽豆腐

懷舊手打蝦多士

而家好多地方都冇得食!呢度都有!😏

海鮮拼盤

有海蝦大墨魚🦑鮑魚😬全部都好新鮮!非常鮮味!

冰川菠蘿咕嚕肉

招牌秘製蒜香雞

每一件雞都充滿蒜香味!肉質非常軟滑!外皮非常香脆但又鮮嫩!

招牌小炒王

超級豐富!非常惹味⋯⋯