2021-03-27 91 瀏覽
疫情無得去旅行,就特別鐘意搵特色餐廳食野,加上係buffet就超吸引今日撞啱做緊限時優惠買一送一,如果不幸得一個人無人陪撐枱腳,都有7折優惠。餐牌上揀一個主菜,出面有自助沙律吧、小食同湯任食,衛生關係會有隻手套比你夾野食個時用,好貼心沙律吧好豐富,生菜、蕃茄、羽衣甘藍、南瓜⋯醬汁都有幾款,隔離有一小兜乾果、果仁,隔埋落沙律食更添口感忌廉湯幾好味,飲落好creamy,估唔到除左有蔬菜炸春卷、灼白菜仔、炒麵外,竟然有咖喱羊食添,個咖喱汁香料味好重好香老公揀左石燒牛扒配蒙古醬汁,牛扒滑嫩唔韌我揀左蒙古香噴噴火焰烤羊肉串燒,成串甘上枱好特別,侍應有提醒小心熱,一燒好就上碟架,4大舊羊肉好飽肚,個汁甜甜地包一杯飲品,得汽水同檸檬茶揀 ,最估唔到有甜品拼盤送 ,砌到好靚,味道幾特別,唔會死甜

老公揀左石燒牛扒配蒙古醬汁,牛扒滑嫩唔韌