2023-02-22
見佢開左咁多分店,但都係第一次試食犀牛犀牛嘅蛋餅今次我叫左韓式醬燒牛五花蛋餅($49),再(+$40)要mega combo set,包一杯$30以下飲品,炸物,沙律。因為即叫即整嘅關係,都等得有少少耐,但經過15分鐘左右拎到返去食都仲keep到熱,都算等得值~✨首先就講韓式醬燒牛五花蛋餅,蛋餅皮咬落酥脆煙韌,張相淨係影到個頭好似好少料咁,但其實咬第二咬開始已經滿滿嘅牛肉同洋蔥,牛肉味濃多汁,仲要唔韌一咬就咬得開,洋蔥生菜索左啲肉汁,每一啖嘅口感都好豐富好好味~💕我仲加左+$6要芝士,不過食落唔多覺有芝士味啦😭跟住就到香香雞塊,因為即炸嘅關係所以個皮好熱好脆,佢本身自帶少少鹹味,所以唔需要點醬都好夠味沙律我就揀左鮪魚生菜沙律,佢本身跟一包丘比嘅沙律醬,鮪魚比我想像中嘅份量多同好食,一啖鮪魚一啖生菜都夠餸,所以我都冇落到醬啦最後飲品我叫左凍黑珍珠厚鮮奶,因為用明治奶,所以都理所當然好飲,但美中不足嘅係珍珠有少少淋,如果可以多少少咬口就好啦~
我仲加左+$6要芝士,不過食落唔多覺有芝士味啦😭