話說有日睇睇下openrice 見到呢間餐廳,其實平日都會經過,不過冇留意到佢既存在,所以約埋同學試試。去到唔洗等就安排到坐位俾我地,雖然坐左出去通道,不過間間都係咁ga la, 所以冇所謂啦。睇餐牌選擇都幾多,我就order 左個all day breakfast. 以呢個價錢有呢個份量ok ga la, 多士搽上蜜糖,香脆惹味唔𠝹口,有D似BBQ燒多士,好食。沙律菜新鮮,陪芝麻沙律汁,入口比較清新,都好食。但其他腸仔同菇就麻麻地,好可能佢地要逐樣煮,所以大部分食物都只係停留係暖既溫度。眾所周知,食物只要夠熱,點都會加返少少分。所以腸仔同菇我就覺得好一般。加上上菜速度比較慢,我等左超過20分鐘......但佢地D咖啡"望"落幾ok, 下次有機會都可能會試下既。

all day breakfast

沙律菜新鮮,陪芝麻沙律汁,入口比較清新,都好食。

加上上菜速度比較慢,我等左超過20分鐘......
但佢地D咖啡"望"落幾ok, 下次有機會都可能會試下既。
2015-01-08