2022-12-20
友人同我講bookmark 左蝦蝦燒好耐,要留番同我去玩😆 呢日同佢行完街街就去又玩又食啦❤️.✨新鮮流水蝦➕海鮮➕自助串燒燒烤$348每枱既旁邊就有流水蝦俾你任夾,可以邊玩邊食兩個半鐘!仲一路食飯一路望住啲蝦游水幾過癮,蝦都好生猛又大隻,仲要有膏🦐供應都好充足.✨除咗新鮮活蝦,仲有海鮮種類都超多,佢係海鮮自助吧形式自己出去夾, 想食幾多就幾多,我食左大量既蠔🦪、扇貝、 鮑魚、大蜆同魚,款款都大大隻鮮甜肥美😆海鮮控黎到呢到真係不得了,職員仲會keep住 refill,可以食番夠本😍😍😍,另外仲有螺,魷魚🦑,不同種類既魚等等,供應十分充足👍🏻.✨凍櫃入面放咗多款串燒肉類、丸類同蔬菜類,食串燒緊係要食燒菠蘿🍍 啦!香甜又多汁,燒到帶焦香就岩岩好!.✨整體黎講不論流水蝦,連海鮮質素都好好,款式種類多又新鮮👍🏻性價比十分之高,食物、飲品、甜品一應俱全,呢個價錢食足兩個半鐘仲有得玩🥳
✨新鮮流水蝦➕海鮮➕自助串燒燒烤$348