Airside係一個寵物共享商場,有好多嘅餐廳都可以帶狗,不過基本上寵物都要有車😒,唔可以落地,仲要某啲區域唔可以行😒,話就係寵物商場,其實只係經營手法😒,其中呢間🌿Gooca🌿 Cafe佢係以露營為主題,裏面嘅枱凳甚至擺設都係露營嘅風格,比毛孩打卡一流,不過毛孩只可以坐門口😒,所以唔係好明點樣叫寵物友善餐廳😒😒🦑香炸魷魚圈 $78 :我哋就叫咗啲小食,佢哋啲炸嘢係唔錯,呢款魷魚圈炸到香脆,魷魚夠爽,不過呢個價錢份量有啲少😅🐔香烤雞翼配薯條 $78 :雞翼就冇難度可言,中規中矩冇咩特別,薯條炸到都OK👍🏻🥞千層吐司 $128 :其中呢份甜品係餐牌裏面比較特別嘅,所以我哋就嗌咗試吓,價錢方面就見仁見智,佢本身有幾隻味揀,但我想要嘅味就話賣晒,最後揀咗曲奇忌廉嘅雪糕,佢個賣相睇落唔錯,真係一層層嘅麵包疊住,面層再加上雪糕同焦糖醬,睇落都幾邪惡,食落就真係一般,吐司冇想像中咁脆😩,都係比較硬身裏面嘅包唔夠鬆軟,有啲腍,吐司又唔夠香😩☕️斑蘭椰香鮮奶咖啡 $54 :嘢飲方面賣相都唔錯,不過味道就一般,斑蘭味唔夠出,咖啡又唔夠香,整體比較淡,味道一般😩🍹榛子朱古力 $46 :朱古力就純粹都係沖出嚟

🍹榛子朱古力 $46 :朱古力就純粹都係沖出嚟,冇咩特別,再加啲榛子醬咁解,但係佢面層嘅有啲脆脆,叫係飲落冇咁dry😅