2007-09-29 3 瀏覽
上星期看到了這個Hot Dog Family, 我同細佬都好興奮, 因為好耐冇食過熱狗, 但可惜星期日唔開, 拿了一張宣傳單張, 有20幾款的熱狗, 超期待, 今日終於一試.東洋火之狗: 照燒汁, 紫菜, 芝麻魚鬆, 七味粉, 木魚絲, 沙律醬, 熱狗腸, 7吋的包包.口感跟食八爪魚丸一樣, 好有趣, 包是烘過的, 微脆, 但熱狗腸可以再粗一點.夏威夷熱狗薄餅: 佢將7吋長的熱狗放平, 上面再舖上辣肉腸, 菠蘿, 蘑菇, 粟米, 芝士, 香草, 黑胡椒, 蕃茄汁, 然後再焗, 超級香口美味的, 個底好脆的, 餡料好足, 熱辣辣, 餡料好juicy~~~~服務真是太好, 不停的在recommend, 因為佢真係太多古怪的選擇la, 重有甜的熱狗都好想食lei, 但貴了一點同唔會太飽.