2024-12-22
前排碌碌吓IG,見到呢間韓國餐廳做緊優惠,環境又好靚咁😍就約咗朋友放工去食🤣🌟🌟因為餐廳開業接近4年,魚糕銷量超過10萬串,所以就推出十萬魚糕感謝活動🤩🌈$238 1+1優惠組合☀️➡魚糕串串鍋+3選11️⃣ 招牌炒章魚2️⃣ 卜卜脆豬軟骨拼拳頭飯3️⃣ 《韓國水產》 - 蠔啊!海鮮煎餅🔊 1+1所有產品仲要係韓國直送原材料‼️超抵食‼️ᴡʜᴀᴛ ᴅɪᴅ we ᴇᴀᴛ? 😋✨ 十萬串魚糕感謝1+1限時優惠🔹街頭魚糕串串餐廳每日新鮮熬製魚糕湯底,所以飲落勁鮮甜😍魚糕彈牙入味,點埋餐廳秘製魚糕汁,味道更鮮美😋除咗魚糕,裏面仲有蘿蔔同魚餅🫶🏻🔹卜卜脆炒豬脆骨 拼拳頭飯平時食開嘅豬軟骨都係成大嚿,但呢間餐廳係用切片豬脆骨,好特別☺️食落口感爽脆😍加埋辣辣地,非常惹味😋✨ 《韓國水產》-蠔啊!海鮮煎餅推薦😍食落超香脆,蠔身大粒又新鮮,平時麻麻哋炸嘢嘅我,都忍唔住一塊食完又一塊😋✨ 阿珠媽炒年糕比得上韓國嘅年糕👍🏻辣辣地好惹味🤣✨ 蜜糖牛油炸雞大大件🤘🏻啖啖肉 好滿足🤭✨飲品熱帶雨林燒酒 🍹餐廳嘅裝修猶如身處韓國嘅路邊攤,係到食完飯,真係好似飛咗轉韓國咁😍限時優惠真係超抵,大家都快啲約朋友去食🥰
🌈$238 1+1優惠組合☀️➡魚糕串串鍋+3選1
1️⃣ 招牌炒章魚