2024-05-02 152 瀏覽
同朋友去屯門搵好嘢食,嚟到鋒哥廚房🎯。 見到佢哋餐牌都覺得幾正,於是就同朋友入咗去。 餐廳環境都好舒服,而且好寬敞,座位都唔錯。🍜王牌特製炒米粉(台灣腸,火腿,蝦仁):面對住就係豐滿嘅台灣腸同火腿,仲有新鮮嘅蝦仁,整碟米粉食起上嚟就幾有份量。香氣撲鼻,顏色亮眼,啲材料嘅味道都藏得好。軟生熟熟,食下去意猶未盡,絲絲分明,一啖咬落去,每個味道都爆返出嚟,好吻味!🙆‍♂️🍝銀芽肉絲炒麵:流口水嘅銀芽肉絲炒麵拎上嚟,美味無比,麵煙韌緊實,一咬落去,肉絲鮮嫩無比。麵條幼滑,醃味得宜,肉絲鮮嫩又扎實,唔會拎一筷都係空氣。啲油既足又唔膩,正好帶返D肉絲嘅味道,仲有D黃豆芽嘅甜味,相輔相成,好食到呼呼叫!👍價錢方面,性價比絕對高得驚人,一個字「平」!得閒我一定會再返嚟嘅🥳!如果你想食D 平靚正嘅茶餐廳,鋒哥廚房絕對係你唔容錯過嘅地方!👏