2019-08-11 841 瀏覽
第一次食佢地既出品係西營盤第一街,冇係個邊返工之後,成日都心思思掛住Shaz既crepe cake👀 估唔到係K11再遇! • Uji Matcha 🍵 ($58) 永遠唔會令我失望,濃濃抹茶香,加上微甜,好有係日本宇治小店既風味😋 • 招牌既斑蘭椰子🥥 (Pandan Coconut Cake) 琴日賣哂。下次必試佢,同埋芒果柚子 (Mango Yujo)! • 今次試左Sea Salt Caramel Cake ($58),我就覺得海鹽同焦糖味可以多啲,依家有點被朱古力粉既cacao味蓋過了。款式上,我鐘意Shaz既variety多同味道都比LadyM 更特別,而且平啲。西營盤店我最愛既係Rum Raisin (圖3左) 同紫薯抹茶!

Uji  Matcha  Crepe  Cale

Salted  Caramel  Crepe  Cake
2019-08-09
2 分鐘 (堂食)
Uji  Matcha  Crepe  Cale
  • Uji  Matcha  Crepe  Cake