2018-01-22
今天又再獨獨去吃下午茶!精挑細選,左揀又揀最後停左係呢間野門口....喺門口睇餐牌係冇人理㗎!其實係好事,因為我仲未決定好食唔食決定好就進去了!公主帶著bb 車,侍應禮貌地帶我去咗一張四人枱,然後就幫拉走左一張椅子!呢個看似簡單嘅舉動,講真真係唔係每一間西餐廳都能夠做到嘅事的有選擇恐懼症嘅公主,再三看餐牌,終於揀咗個下午茶I 帶子野菌炒意粉。好快就上菜啦,可能肚餓嘅緣故覺得整體上都唔錯!帶子大大粒,得兩粒炸,如果有更多就好啦(貪心)不過講真個奶茶就麻麻地....睇已經覺得奶茶唔似奶茶☕️⋯⋯似朱古力阿華田多啲似落去仲好淡味....茶味呢!?唔見左....(我明白嘅始終西餐廳係冇港式茶餐廳嘅奶茶整得咁好好飲)然後,環境上好舒適!下午茶時段嘛最後$68 加一不過不失,下次會賞面再試
然後,環境上好舒適!下午茶時段嘛
最後$68 加一
不過不失,下次會賞面再試