2022-09-05 67 瀏覽
尖沙咀有間狂野麻神麻辣火鍋🔥最出名的嘅就係佢地獨門麻辣湯底,麻辣的湯底辣度溫和,辣得嚟夠麻又唔會太嗆口。我認為打邊爐來講湯底係真係好重點,如果湯底唔夠好,其他食材有幾正都係冇用 。所以我對佢哋呢間嘅湯底覺得好滿意😍之後打邊爐一定要夠多海鮮,自己覺得佢哋有個海鮮盛都叫做咩都有齊晒,全部都好新鮮。蟶子勁鮮甜,鮑魚肥美又超大隻,食到停唔到口。跟住當然唔少得要有牛肉,佢哋呢到嘅牛肉選擇超級多,其實款款我都好鍾意,因為每一隻都會食到唔同嘅口感,但全部都會有香濃嘅牛肉味道,再加上麻辣香味撲鼻嘅湯底,爽呀!最後仲有佢哋有個墨魚餅都幾正,放落去都幾吸湯汁,墨魚嘅鮮味加埋麻辣嘅味道,好食。