餐廳: 元気寿司 (荷里活廣場)
資訊:

2021-05-19 306 瀏覽
雖則我絕對稱唔上係 #角落生物 #すみっコぐらし 嘅fan,不過都逃唔過廣告嘅魔力😅 咁啱呢日換咗飛睇戲,見肚仔有啲餓、又未夠鐘入場😅 一於入去「元氣壽司」 打個轉,睇吓啲「生物」有幾可愛😉 不過俗語都有話「期望愈大、失望都愈大」,件 #角落生物 #玉子壽司 入口凍到冰咁… no good呀😅 唯有叫返平時食開嗰幾款 #壽司 頂住檔😅 店長推介嘅 #特大虎蝦 無想像中咁吸引,#小秘書 只係見到隻普普通通烚熟咗嘅蝦放喺 #壽司飯 面上,乾爭爭咁😅 反而吱咗 #沙律醬 嘅 #蟹棒 壽司味道又幾吸引🤤 不過最令我喜出望外嘅反而係佢哋新出嘅 #溫泉蛋牛肉丼🐮,雖然唔係頂級嘅肉質,不過居然喺 #元気寿司 見到呢個配搭,總算令我有驚喜❤️ 用 #溫泉蛋 嚟撈飯,認真一流呀🤩

2021-05-17
午餐