2022-08-22
今日同朋友經過佐敦 見到有間新開嘅Cafe幾吸引 入到去發現地方都幾闊落 燈光好柔和 門口右邊係吧枱 可以見到侍應喺度沖咖啡 仲有啲蛋糕係玻璃櫃入邊☺️☺️☺️ 我哋叫咗一個黑松露牛肝菌汁雜菌蝴蝶粉 份量好多 有好多雜菌 好濃厚嘅牛肝菌味 蝴蝶粉煮得啱啱好 入口唔會太硬又唔會太林😋😋😋另外我哋叫咗一個玉子燒早餐 配日本柚子醋 類似all day breakfast咁樣 有玉子燒 德國腸 薯餅 炒雜菌 沙律 多士 非常之豐富 玉子燒半熟狀態剛剛好 咬落去啲蛋汁咇曬出黎 好耐冇食過咁好食嘅玉子燒 炒雜菌好香 薯餅熱辣辣 食得出係新鮮炸起嘅 😆😆😆另外佢呢度個蛋糕都好出名 每日都有唔同款式嘅蛋糕推出 例如檸檬撻 伯爵蛋糕等 下次黎一定要試吓先得😋😋😋