食元氣途中我同阿琪提議一陣去食糖水,阿琪提議再次嚟心飴,其實我諗住去第二間不過又唔知邊間好行到去~~嘩,好多人喺出面排隊等位呀,即刻好唔想等,但照行埋去睇個究竟。無人喺出面派籌,阿琪就衝咗入去,即刻就有兩個吉位,點解出面又排晒長龍o既?都有兩個人等位呀,唔理lu我哋唔客氣食先上次我係食花冰,今次要試吓其他。我又嘩啦,原來加咗價呀,上次我食個花冰都係$35,今次要成$45呀,好過份我揀咗A5心花怒放蘋果撻伴雪糕,雪糕緊係我最鍾意o既朱古力味啦今次有啲驚喜,因為個蘋果撻真係好好味,同食蘋果批差唔多,外層好脆,好似食送粥嗰啲脆卜卜,薄身啲,不過我覺得略為甜咗少少。唔知黃色伴碟嗰啲係咩嚟呢?侍應太忙我無問呀至於阿琪就食S10挪亞方舟(包三球雪糕:榴槤雪糕+雲呢拿雪糕+朱古力雪糕)本應係$35,因為榴槤味所以要加$3本來我都想揀呢個,不過我唔想食蕉所以揀咗A5,我有試過榴槤雪糕,好重榴槤味,同出面食到嗰啲差唔多。阿琪就嘥啦,食淨半條蕉&啲生果,話好飽喎加咗價,所以我短時間內都未必會再去,等王先生減價或者有團購優惠我至再幫襯啦食食吓o既時候我哋留意到有心太"硬",哈哈,新嘢噃,應該唔係朱古力製成品

A5心花怒放蘋果撻伴雪糕$38

唔知黃色伴碟嗰啲係咩嚟呢?侍應太忙我無問呀
S10挪亞方舟(包三球雪糕:榴槤雪糕+雲呢拿雪糕+朱古力雪糕)$38
阿琪就嘥啦,食淨半條蕉&啲生果,話好飽喎

2011-05-13
$38 (宵夜)
A5心花怒放蘋果撻伴雪糕$38
  • 花冰、蘋果撻