2021-05-30
𝑾𝒂𝒏𝒈𝒚𝒖 𝑯𝒂𝒎𝒃𝒖𝒓𝒈 𝑺𝒕𝒆𝒂𝒌🥩.見ig好多人都post咗呢間嚟自韓國嘅過江龍🇰🇷可以自己煎漢堡扒🤩仲要係和牛添 玩味十足 又高質素🤤不過我好懶 都係覺得整埋方便啲 唔洗自己整咁煩🤣.📌雞蛋和牛漢堡扒 M size $110試咗就咁配雞蛋🥚啱啱上枱嘅時候係生嘅 有蛋醬🤤不過打完卡之後 隻蛋就熟晒🥺如果想食到滑蛋就唔好影咁耐相🙈雞蛋嘅調味唔錯 加埋個漢堡扒一齊食都正😋 套餐會跟麵豉湯,沙律,白飯 仲有泡菜,鹽,牛肉汁😋漢堡扒有分細,中,大三個size😎我今次就揀咗中size 份量都夠食😗叫得和牛 牛味當然夠晒濃郁🐮充滿油脂香味 煎嘅時候炸炸聲😍口感都唔錯 有少少筋 幾有咬口😚.📌和牛漢堡扒 M size $107食野最鍾意就係要試佢最basic嗰款 可以試到和牛原汁原味❤️+$7仲可以加配芝士🧀有車打芝士同mozzarella 有鹹香芝士味又有得拉絲😈加埋個和牛 好有食緊芝士牛堡嘅感覺🍔
📌雞蛋和牛漢堡扒 M size $110
📌和牛漢堡扒 M size $107