2022-11-09
好耐冇嚟過食嘢,氣氛依舊。 餐廳嘅裝飾好特別,全部都係以美國Las Vegas為主題,餐桌旁嘅裝飾同餐牌設計都比較有玩味,好適合打卡。🍴 雞翼好多重奏 (水牛城、麻辣、柚子) ($86) ⭐️⭐️⭐️⭐️每種口味有三隻雞翼,個人最喜歡就係麻辣味,食入口有少少麻,唔食得辣嘅朋友千祈唔好叫。水牛城雞翼嘅汁就比較多,少少偏鹹,而柚子雞翼就甜甜哋好清新。 🍴維加斯小牛扒早餐 ($128) ⭐️⭐️⭐️係一個木板上面上菜,望落幾吸引幾高質,牛扒d肉比較乾身,好在有d燒肉汁補一補,整體不過不失啦。🍴命運比薩 ($118) ⭐️⭐️⭐️⭐️佢叫做命運比薩,因為每一次嘅材料都係唔同嘅,我今次就有洋蔥、香腸、辣椒同芝士等等,全部加埋一齊好香好好味。最正係個餅底,好似食薯片咁脆卜卜。🍴秘密花園水果茶 ($68) + 玫瑰草莓沙冰 ($49) ⭐️⭐️⭐️⭐️超級大杯嘅水果茶,入面嘅水果分別有火龍果、士多啤梨、奇異果、藍莓、檸檬等等,飲落似雜果賓治,甜度適中,可encore。至於個玫瑰草莓沙冰就比較細杯,味道正常。.............................. Little Vegas地址📍: 銅鑼灣耀華街3號百樂中心25
🍴維加斯小牛扒早餐 ($128) ⭐️⭐️⭐️
🍴命運比薩 ($118) ⭐️⭐️⭐️⭐️