有間麻辣燙,個名真係好正!🎉 佢哋嘅特色係任夾餸菜,$16.8/100g💰。佢仲要星期五有個遊戲玩,如果估中幾錢就可以成碗免費,勁刺激😲,我差$3就可以成碗免費🍜。餸菜款式,選擇真係好多!🍃 疏菜類西洋菜🥬、通菜🥬、娃娃菜🥬、油麥菜、菠菜、小白菜,秋葵🍆、番茄🍅、冬瓜、粟米筍🌽、金針菇、海帶絲等。🍖 肉類豬腩片🍖、火雞腎、潮汕牛丸、火腿丸、田園蝦餅、火腿片、午餐肉等等。🦐 海鮮魷魚圈、蜆、墨魚天婦羅、田園蝦餅、芝心蟹皇棒等等。🍲 其他潮汕蛋餃、潮汕餃、星星豆腐、蜂巢豆腐、豆腐卜、豆腐串、韓國年糕等等。🍜 主食有招牌麵、出前一丁、四川鮮薯粉、有間寛粉等等。🌟 私人推薦芝心蟹皇棒、星星豆腐、魷魚圈、有間寛粉。湯底牛骨湯底(少辣)同藤椒湯底。牛骨湯底濃郁,好香既花生味,辣味好岩香港人。藤椒湯底,湯底濃郁,又香又麻,大推。🍹 飲品揀左「有間港男暴打檸檬茶」,用上鴨錫香同香水檸檬,味道清新。🏮 裝修環境店內裝修亦好有特色,有好多香港元素,牆上仲有啲玩味十足嘅裝飾,影相打卡都幾靚。
有間麻辣燙,個名真係好正!🎉

佢哋嘅特色係任夾餸菜,$16.8/100g💰。

🍃 疏菜類

🍖 肉類

🦐 海鮮
魷魚圈、蜆、墨魚天婦羅、田園蝦餅、芝心蟹皇棒等等。

🍲 其他

🍜 主食
有招牌麵、出前一丁、四川鮮薯粉、有間寛粉等等。

🌟 私人推薦
芝心蟹皇棒、星星豆腐、魷魚圈、有間寛粉。

湯底

🍹 飲品