2021-02-19
玩味十足既一間餐廳🤪餐牌d名都好搞笑😂(ig icon就係我睇緊呢度個餐牌😚)入面裝潢colourful 好有美式復古風 餐具都好有心思🍽你睇下相入面既紙巾就知🤣仲有好多打卡位 去過兩次都full晒咁濟🙈遲下想去既可能最好book定位😳呢度個門口勁隱蔽 兩次去都搵左陣🤦🏻♀️🍳唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯 $124 (+$28升級原條鰻魚)心諗咁快戴定頭盔⛑?!😂但呢個飯唔會令人失望!好多滑蛋😚因為我真係太中意食鰻魚 同埋之前食個次冇升級個鰻魚係勁細🥺今次就加錢升級左原條鰻魚 鰻魚真係大大條 都算肥美的 絕對要升級!😍飯本身有汁 好夠味🤪🍝真心冇乜驚喜黑松露意大利扁麵 $106呢個有驚喜地....唔好食.....😭聞就香黑松露味 但食落完全冇黑松露味 個醬仲要酸酸地好奇怪 而且個醬好杰....一舊舊咁痴係d意粉上面😣呢個有少少失望🦑普通到冇得再普通嘅炸魷魚圈 $68同佢個名一樣😂都係expect既味道 不過不失 份量都幾多😍🍠唔甜的紫薯蛋糕🍰 $48真係完全唔會死甜 係紫薯既香甜味 上面既紫薯蓉仲食到粒粒紫薯 好天然既味道😍配埋甜甜地既餅底就岩岩好👍🏻cheesec
🍝真心冇乜驚喜黑松露意大利扁麵 $106
🦑普通到冇得再普通嘅炸魷魚圈 $68
真係完全唔會死甜 係紫薯既香甜味 上面既紫薯蓉仲食到粒粒紫薯 好天然既味道😍配埋甜甜地既餅底就岩岩好👍🏻cheesecake黎講唔算漏😚
之前個次都食過🦀點解個個都叫軟殼蟹比薩架?🍕($138) 個pizza底係好薄好似脆片咁上面舖滿芝士🧀蟹柳🦀菠蘿🍍 然後就係成隻炸軟殼蟹😍配埋千島醬味道唔錯 但我比較中意食厚少少有麵包口感既底多d🤣