餐廳: CAMPSITE (朗豪坊)
資訊:

2023-10-16 27 瀏覽
話說秋高氣爽又係露營嘅季節,但香港天氣仍然唔係打風落雨又係相當炎熱冇秋涼嘅意思。咁去商場嘆住冷氣露營又幾好玩喎!旺角朗豪坊新開咗間露營風主題西餐廳CAMPSITE把戶外樂趣帶入室內大玩豪華露營!有大量木材和綠色植物,非常舒服嘅大自然氣息。燒原條魚 餐廳會先整熟啲野食,店員在我哋隔離搭咗個燒烤架,再模仿豪華營地煮食,由職員即場燒讓比我哋食,仲可以扮燒烤打卡影吓相。魚肉烤到好香,魚肉的質地緊實,魚皮香脆,保留魚肉鮮味。火焰烤啤酒罐雞呢道菜巴閉啦!店員會將成隻雞燒比我哋影相,再拎返廚房幫我哋切件,勁大隻雞,雞皮又薄又脆,雞肉充滿酒香味,估唔到肉質咁嫩滑。烤鯖魚牛油果意大利麵擺盤出色,烤鯖魚帶有濃郁嘅海洋風味而且皮薄脆肉滑。牛油果口感綿密令意粉非常creamy,意粉掛汁彈牙。營火朱古力棉花糖夾餅 玩味十足!第一次燒棉花糖,仲要在商場餐廳燒!燒燒吓著左火😹佢配咗曲奇餅同朱古力醬,燒一吓就夾埋餅食,口感香甜。
咁去商場嘆住冷氣露營又幾好玩喎!

燒原條魚
魚肉烤到好香,魚肉的質地緊實,魚皮香脆,保留魚肉鮮味。

火焰烤啤酒罐雞
烤鯖魚牛油果意大利麵

營火朱古力棉花糖夾餅
玩味十足!第一次燒棉花糖,仲要在商場餐廳燒!燒燒吓著左火😹
佢配咗曲奇餅同朱古力醬,燒一吓就夾埋餅食,口感香甜。

• 營火烤原條魚