2023-10-04 10 瀏覽
上個星期六約咗朋友去銅鑼灣行街,行街前醫飽個肚先有作戰力。我哋喺地鐵站附近搵左一間樓上餐廳,我見佢裝修特別,玩味十足,色彩繽紛,打卡一流,而且非常之多嘅好評。我哋叫咗兩個lunch set,lunch set 包括餐湯或者沙律,及一杯嘢飲,另外,加配一個小食及一個甜品。波士頓龍蝦意大利飯意大利飯份量十足,大大份,有半隻芝士焗龍蝦,而意大利飯配上南瓜蓉同cream,飯裏面有洋蔥、蘑菇等,非常creamy好食。大阪燒魷魚pizzaPizza主要有炸魷魚鬚、蟹柳,配上大阪燒醬汁、沙律醬、紫菜及木魚碎等,脆卜卜嘅薄餅底,配上豐富嘅Pizza餡料,非常之夾,外脆內軟,正!章魚小丸子章魚小丸子一嚟到嘅時候熱辣辣,外脆內軟,配上紫菜及木魚碎,不錯,值得一試。比利時窩Full有焦糖味及紫薯味選擇,我哋揀咗焦糖味,除左窩夫外,仲有一球鹽味雪糕及焦糖脆餅,熱辣辣窩夫遇上凍冰冰嘅雪糕,非常係絕配,滋味!

波士頓龍蝦意大利飯

大阪燒魷魚pizza