2023-02-22
芝士冰室 (深水埗)📍深水埗福榮街101號地舖🤍 黃金芝士火鍋 $320呢個芝士火鍋set係冬日限定嘅,可以外賣自取或者直送到屋企都得,最得意嘅係呢個火鍋set有埋無煙炭爐,火柴,滅火水袋同夾,可以自己親力親為set火鍋爐,有啲camping feel,玩味十足🥰芝士火鍋包基本會有麵包粒、車厘茄、椰菜仔、甘筍仔、新薯、鈕倫堡腸件,火腿粒,我哋呢個set仲有煎雞粒同豬扒粒,芝士盤用炭爐烘熱咗之後用嚟配小食,芝士味濃郁,口感又夠晒濃稠,我最鍾意就係麵包粒同豬扒粒配芝士,鹹鹹哋咁樣真係好好味😍🤍 龍蝦湯x2蝦味香濃,好好飲🦐👍🏻🤍 芝士薯蓉煙肉焗青口呢個焗青口係小食,上面有滿滿嘅芝士,薯蓉同煙肉碎,同青口味道好夾,口感好豐富😋🤍 四重芝士鮮茄焗豬扒飯呢個豬扒飯塊豬扒好大塊,加埋四重芝士鋪喺面,有埋鮮茄,經典嘅組合,芝士控真係唔可以錯過!整體評分:味道 🌟🌟🌟🌟服務 🌟🌟🌟🌟🌟衛生 🌟🌟🌟🌟🌟抵食 🌟🌟🌟🌟
📍深水埗福榮街101號地舖
🤍 黃金芝士火鍋 $320
🤍 龍蝦湯x2
蝦味香濃,好好飲🦐👍🏻
🤍 芝士薯蓉煙肉焗青口
🤍 四重芝士鮮茄焗豬扒飯