2023-03-17 159 瀏覽
🐝halloland釣蝦場🐝#bee11foodie觀塘༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ☾ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶今日朋友約咗我去觀塘嘅釣蝦場💗個地方環境好靚,令人心情好嘅感覺。嗰度嘅店員好友善地介紹場地設施同規矩,仲俾咗釣竿同蝦餌俾我👍🏻,教埋我哋點樣釣,新手都唔驚唔識!我下釣竿嘅時候覺得好有趣呀。我捉到嘅蝦子放喺籠裏面,好滿足同開心🥳🤓🤓整個釣蝦體驗係好愉快同放鬆嘅,令人好享受呀。不論係同家人一齊定係同朋友一齊,呢個活動都值得一試,享受釣蝦嘅樂趣😋😋釣完之後仲有得自己食返自己釣左嘅蝦,佢哋嘅蝦真係好好食,新鮮,肉質鮮嫩,口感好好。佢哋嘅蝦都好大隻,一咬落去就好滿足,味道亦都好好,有淡淡嘅甜味,唔需要太多調味就已經好好食🤓🤓❤️
🐝halloland釣蝦場🐝
#bee11foodie觀塘