2017-08-04 457 瀏覽
夏天為大地帶來美腿,我哋女仔何嘗唔係都有得望吓背心肌肉男。除咗昅野之外,當然都要high tea,食靚野望靚仔👦🏻。Rosemantic Summer 呢個系列一睇就係為咗女仔而設,點可以唔捧場。一黎到,當然要為飽個手機先,兩杯飲品賣相都好吸引,味道都不錯。蘋果玫瑰喜冰樂🍹$52唔講唔知其實呢一杯係沙冰,講明係玫瑰系列,當然會有兩塊玫瑰花瓣做下陪襯,蘋果味都叫做有少少啦,可惜個朋友唔記得叫走cream ,飲到最後會有啲冰喺底下。玫瑰蝴蝶千層酥🍪$72有三大塊千層酥,為返$24 一塊,抵唔抵就真係見仁見智啦,千層酥偏硬,好彩仲有幾分牙力,上面係cream溝乳酪,所以食完係好飽肚。呃完like,食飽飽,再去昅靚仔,Let's go!

蘋果玫瑰喜冰樂🍹$52

玫瑰蝴蝶千層酥🍪$72

呃完like,食飽飽,再去昅靚仔,Let's go!