2021-10-05
全部都係玫瑰花🌹花花餐、花花雪糕、花花咖啡每日返工都經過呢一間好特別嘅小店 但係因為好忙成日出去見客滿時間少今日終於畀我有機會可以品嘗到呢一間小店有好多款餐架,全部都有牛油果㗎喎😍啲牛油果個嗰都整到成朵花🌹咁添💖Everything Eggs Benny 138係乜嘢嚟㗎呢😍裏面有兩塊法式脆卜卜嘅多士,而多士上面有兩塊義大利熏火腿,再酏上兩隻半熟雞蛋,而半熟雞蛋下面有d辣辣地好嘢味嘅波菜,最重要係有兩個砌成牛油果花嘅牛油果,睇下係咪好靚呢 🌹旁邊再配上荷蘭酸辣醬(類似美乃滋的醬料)望落去有一種唔知由邊到食起嘅感覺💖因為賽在太靚啦🌹切開小小隻蛋巳勁有好多蛋王汁流出泥😍😍流心蛋再加上義大利熏火腿及多士一齊食🤩好豐富嘅味道呀👏👏👏熏火腿有少少似parma ham嘅感覺,仲董煙味加埋蛋王汁好好味♥️而d波菜有小小辣夾埋多士及熏火腿又有另外一種辣辣地嘅味道yummy👍😋💯兩朵花形嘅牛油果d果肉軟綿绵Creamy好正呀fresh 👏👏再來一杯熱玫瑰鮮奶咖啡, 就咁飲杯咖啡呢就好滑同好濃郁嘅咖啡味☕如果你喺另外一邊飲呢😍就有另外一番風味,喺有玫瑰花瓣嗰邊飲呢🌹就真係飲到玫瑰花味呀,係玫瑰花味咖啡💯第一
Everything Eggs Benny 138
再來一杯熱玫瑰鮮奶咖啡, 就咁飲杯咖啡呢就好滑同好濃郁嘅咖啡味☕如果你喺另外一邊飲呢😍就有另外一番風味,喺有玫瑰花瓣嗰邊飲呢🌹就真係飲到玫瑰花味呀,係玫瑰花味咖啡💯第一次飲真係好好飲 👍👍
再嚟多個甜品包保你哋見到都興奮呀🌹🌹 就係玫瑰花雪糕🌹一块块玫瑰花瓣嘅雪糕呀🌹🌹睇唔睇到呀😍係咪好靚呢🤩食落去仲係真係有玫瑰花味㗎😋♥️🌹真係值得一試👏👏試咗你返唔到轉頭🤭🤭真係超級香嘅玫瑰留喺口裏面😘😘真係大滿足💯💯今日可以食到咁多花型同花味嘅美食🌹🌹
#katkatfoodies