2017-12-16 2825 瀏覽
尋(15-12-2017 Fri)晚公司o係呢o度攪聖誕BBQ,時間由6:30pm-10:30pm,我o地去到.已經開好晒爐,重已經有盤o野食o係o度,呢o度o既凳係韓燒o個種圓桶凳,真好,又可以擺啲o野入去放心燒o野食.我食o左唔係好多o野,全部都係basic o野,魚餅(呢個算係特色,而且好好食),腸仔,芝士腸,雞中翼,墨魚丸,牛丸, 雞全翼,香茅豬扒,香草雞扒,燒賣,粟米,蕃薯,魷魚翼同雞腎(呢兩樣都辣辣地).全部o野都唔會太鹹,味道o岩o岩好,好舒服.叉燒,牛扒,多春魚(梅梅地,因男同事DN叉o左o黎燒後,佢就即刻彎落去.)環境:我坐o係有簷蓬下面o既位,佢o地係開大o左風扇,我o地係感覺到o既,不過有啲位就擺得迫啲.而當我行出去攞o野食時,見到出面o既凳又唔同噃,係有椅背o既藤椅,食物出口處對住o既更係一片草地,又有帳幕,幾靚.衛生:出奇地好,地下好乾淨,連廁所都乾淨先至好o野.而食品唔係擺出o黎自己夾,而係放室內,客人只可以靠個窗仔叫佢o地俾食物我o地.其他:呢o度係唔俾膠叉膠碟,而係鐵叉同鋼碟,如果要膠叉膠碟,索價$10.00份.而且飲品換領劵同蔬菜換領劵都係膠造,可以重

全部o野都唔會太鹹,味道o岩o岩好,好舒服.

環境:

衛生:
出奇地好,地下好乾淨,連廁所都乾淨先至好o野.

其他:
而且飲品換領劵
同蔬菜換領劵都係膠造,可以重用,好環保.

價錢:
呢個我唔知幾錢.
2017-12-15
慶祝紀念