今日同朋友去大埔行街 晏晝諗唔到食咩 朋友想平平哋但係又可以食日式午餐 於是上網見到呢間餐廳好多好評 試吓佢好唔好食先😋呢度嘅環境非常之特別 牆上面有好多唔同嘅壁畫 有一幅令我10分深刻嘅櫻花樹 令到個環境充滿晒日式嘅風味😍好掛住日本呀!慢煮燒豬軟骨湯手打烏冬 呢個豬軟骨係慢煮 所以豬軟骨好入味軟淋 入口即溶 再加上鎖住啲肉汁 所以呢個豬軟骨係好好食👍🏻 簡直係心機之作 烏冬好爽口彈牙 一睇就知呢個烏冬好高質 再加上豬骨湯 味道濃郁好入味 真係想成碗湯飲晒佢啊🥰加州反卷伴雜錦壽司共八件另外我哋叫咗個壽司套餐烏冬 壽司方面有三件加州反卷 仲有三文魚、玻璃蝦、熟蝦等 全部都好新鮮 味道都唔差 全部都好大舊!!仲會配埋一個小食中華沙律 成個套餐都好抵食呀😍👍🏻總括嚟講 呢間餐廳我都推薦大家去!

慢煮燒豬軟骨湯手打烏冬

加州反卷伴雜錦壽司共八件

總括嚟講 呢間餐廳我都推薦大家去!