🥂環境優雅的高質西班牙餐廳今日去咗中環一間靚景西班牙餐廳espuma同老婆食晚餐,餐廳環境好靚,餐廳位於中高層同十分開揚,靠近窗邊的座位可以一眼望哂繁華的蘭桂坊,非常正!我地叫左兩個Dinner set,非常好味同有驚喜。☺🍹🥐🦞龍蝦水煮蛋牛角包 牛角包非常鬆脆,龍蝦蝦肉鮮味十足,搭配水煮蛋,口感豐富。🦑🌿燒香草鮮魷 香草汁同鮮魷既口感非常之夾,配有香草氣味的鮮魷鮮甜之餘亦非常爽口彈牙!🥣🧅法式洋蔥湯 湯底濃郁,洋蔥煮到好軟滑同香甜,將芝士烤麵包沾埋洋蔥湯一齊食,達到外軟內脆既口感!🍝🦞波士頓龍蝦配海鮮汁扁意粉 龍蝦肉質鮮甜,扁意粉吸收了龍蝦汁的味道,一啖意粉一啖龍蝦肉,識食一定係咁食!🥩🍠燒美國牛柳配甜薯餅 牛柳嫩滑多汁,七成熟剛剛好!甜薯餅香脆可口,口感一絕!🍰🍓鮮雜果吉士忌廉泡夫 泡夫外皮酥脆加雜果新鮮清甜,內餡的吉士忌廉香滑,唔會過甜,好好食!
🥂環境優雅的高質西班牙餐廳

🥐🦞龍蝦水煮蛋牛角包
牛角包非常鬆脆,龍蝦蝦肉鮮味十足,搭配水煮蛋,口感豐富。

🦑🌿燒香草鮮魷

🥣🧅法式洋蔥湯

🍝🦞波士頓龍蝦配海鮮汁扁意粉

🥩🍠燒美國牛柳配甜薯餅
牛柳嫩滑多汁,七成熟剛剛好!甜薯餅香脆可口,口感一絕!

🍰🍓鮮雜果吉士忌廉泡夫