今次去左呢間西日fushion餐廳😛環境好grand😳佢有好多海鮮菜式~我覺得份量偏細🙈我同朋友兩個食完都唔飽🤣落完order會先比碟小前菜 個日係明太子三文魚(?)幾好食😋🦀睡蟹意大利飯 $208睡蟹應該係蟹既一個品種?!😂呢個好食!好香蟹鮮味🤤risotto係粒粒分別超有咬口做到al dente口感😍想講配埋三文魚籽食個鹹鮮係另一個層次😱蟹殼底下有一大pat蟹膏 可能有人會覺得腥但所有類形既蟹膏都係我至愛😜🐚紐西蘭托托蜆 $138有3種汁比你揀 侍應竟然推介最common既清酒?!🤔我地冇聽佢講揀左香茅椰子汁🥥😂冇揀錯! 蜆唔算腥👍🏻(我對腥既接受程度係0蟹除外😂)粒粒都好大粒~ 略嫌佢唔夠熱🤭🍰煎芝士蛋糕配海鹽焦糖醬 $68我地一心已經mark實呢個甜品😂可能期望太高有少少失望🥺見好多人都大讚 可能係咁岩個日水準唔好?!🙈外層係偏厚既酥皮 一切就同芝士蛋糕分離😳芝士蛋糕口感偏實淨 唔算太香🥺表現一般
睡蟹意大利飯
🦀睡蟹意大利飯 $208